FF550 SP Brush

FF550 SP brush fälgar är stilrena och prisvärda

Den stilrena fälgen FF550 från Imaz Wheels är perfekt för dig som vill ha en lättviktsfälg. Fälgen är gjord av aluminium och har ett silvrigt borstat utseende. Detta gör att fälgen passar perfekt för de allra flesta bilar. Designmässigt har fälgen smala ekrar och ett konkavt utseende. Den konkava effekten förstärks vid större fälgstorlekar. En elegant fälg som omedelbart ger din bil ett snyggare utseende.
FF550 SP brush fälgar tillhör FF-serien, vilket innebär att den tillverkats med flow forming-tekniken. Detta är en speciell valsningsform som går ut på att stretcha och komprimera aluminiumet genom att valsa i hög temperatur och med snabb rotation. Resultatet är en fälg som har högre hållfasthet och lägre vikt jämfört med traditionella fälgar.

STORLEK NAV/ET Pris KÖP
{{ item.product_inch }}×{{ item.product_width }} {{ item.bore_max }} / {{ item.et }} {{ item.original_price*1.25 }}kr {{ item.price*1.25 }}kr KÖP

FF550 Drank Tint Brush

FF-serie – prisvärda fälgar från Imaz Wheels

Fälgar gör mer än vad du tror för bilens utseende. Därför erbjuder vi fälgar med olika utseenden och design, allt för att du ska hitta de perfekta fälgarna för dig och din bil. FF-serien från Imaz Wheels ger dig aluminiumfälgar med lägre vikt jämfört med vanliga aluminiumfälgar. Dessa fälgar har en stilren design och ett mycket överkomligt pris.
FF är en förkortning för ”flow form”. Dessa fälgar har tillverkats med en speciell metod, flow forming, som bland annat går ut på att fälgen valsas i hög rotationshastighet och hög temperatur. Detta får fälgen att både sträckas ut och komprimeras till rätt storlek och tjocklek, något som i sin tur ger en ökad hållfasthet. Resultatet blir starkare fälgar som även har lägre vikt jämfört med fälgar som gjuts på det traditionella sättet.
Välj bland flera fälgmodeller från Imaz Wheels FF-serie
Vi har samlat flera fälgar från Imaz Wheels FF-serie där du bland annat kan hitta:

  • FF 550
  • FF551
  • FF556

Dessa fälgar finns naturligtvis även i olika färger och storlekar. Vissa har en stilren, konkav design som passar de allra flesta bilar. Perfekt för dig som vill ge din bil ett lyxigare utseende. Vi har även fälgar som har stjärnformad design eller med dolda ventiler. Oavsett vilka fälgar från FF-serie du väljer att beställa kan du räkna med att få ett bra pris från oss.
Vi hjälper dig gärna hitta snygga fälgar till bra pris som passar just din bil. Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, tveka inte att höra av dig till oss!