FF550 Dark Tint Brush

FF550 dark tint brush fälgar för dig som ge bilen en snyggare stil

FF550 från Imaz Wheels är en stilren aluminiumfälg med smala ekrar, vilket ger ett stilrent och lyxigt utseende. Den lyxiga känslan förstärks av den konkava designen. Just dessa fälgar har färgen dark tint brush, vilket innebär att fälgarna är mörka med en borstad yta. Om du letar efter prisvärda och snygga lättviktsfälgar till ett bra pris kommer du att älska FF550 dark tint brush fälgar.
Alla fälgar i FF-serien är gjorda med en speciell valsningsteknik, flow forming. Det innebär att fälgarna från början tillverkas lite för små. Sedan appliceras ett enormt tryck från insidan samtidigt som fälgarna valsas i hög hastighet och hög temperatur. Detta både stretchar och komprimerar aluminiumet i fälgarna, vilket ger fälgen rätt storlek och dessutom en högre hållfasthet och lägre vikt.

STORLEK NAV/ET Pris KÖP
{{ item.product_inch }}×{{ item.product_width }} {{ item.bore_max }} / {{ item.et }} {{ item.original_price*1.25 }}kr {{ item.price*1.25 }}kr KÖP

FF550 Drank Tint Brush

FF-serie – prisvärda fälgar från Imaz Wheels

Fälgar gör mer än vad du tror för bilens utseende. Därför erbjuder vi fälgar med olika utseenden och design, allt för att du ska hitta de perfekta fälgarna för dig och din bil. FF-serien från Imaz Wheels ger dig aluminiumfälgar med lägre vikt jämfört med vanliga aluminiumfälgar. Dessa fälgar har en stilren design och ett mycket överkomligt pris.
FF är en förkortning för ”flow form”. Dessa fälgar har tillverkats med en speciell metod, flow forming, som bland annat går ut på att fälgen valsas i hög rotationshastighet och hög temperatur. Detta får fälgen att både sträckas ut och komprimeras till rätt storlek och tjocklek, något som i sin tur ger en ökad hållfasthet. Resultatet blir starkare fälgar som även har lägre vikt jämfört med fälgar som gjuts på det traditionella sättet.
Välj bland flera fälgmodeller från Imaz Wheels FF-serie
Vi har samlat flera fälgar från Imaz Wheels FF-serie där du bland annat kan hitta:

  • FF 550
  • FF551
  • FF556

Dessa fälgar finns naturligtvis även i olika färger och storlekar. Vissa har en stilren, konkav design som passar de allra flesta bilar. Perfekt för dig som vill ge din bil ett lyxigare utseende. Vi har även fälgar som har stjärnformad design eller med dolda ventiler. Oavsett vilka fälgar från FF-serie du väljer att beställa kan du räkna med att få ett bra pris från oss.
Vi hjälper dig gärna hitta snygga fälgar till bra pris som passar just din bil. Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, tveka inte att höra av dig till oss!