BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Fälgar från IMAZ WHEELS håller inte bara allra högsta kvalitet, vi har också ett brett sortiment av exklusiva fälgar med unik design, framtagna för att passa såväl de vanligaste bilmodellerna som sportmodellerna. Våra fälgar är framtagna för att möta många olika önskemål och smaker.

Föredrar dina kunder sportiga fälgar? Vill de ha fälgar med så konkavt intryck som möjligt? Högglansiga fälgar eller matta fälgar?

IMAZ WHEELS har något för alla. Dessutom erbjuder vi kunnig och personlig service. Du som är återförsäljare av IMAZ WHEELS är viktig för oss. Vi finns där för dig, svarar på alla tänkbara frågor och ser till så att dina kunder får precis de fälgar de önskar. Dessutom får du som återförsäljare riktigt bra priser.

Bakom IMAZ WHEELS står Imad Douad som med många års erfarenhet av däck, fälgar och kundservice utvecklat de fälgar han vet att kunder efterfrågar. Det Imad inte vet om fälgar är inte värt att veta.

Förfrågan

4 + 7 =

@IMAZWHEELS

❌ BLACK FRIDAY! ❌

Just nu har vi upp till 40% rabatt på utvalda imaz fälgar, klicka här för att komma till erbjudandet: https://dackline.se/falg/blackfriday

OBS! Erbjudandet gäller hela helgen, begränsat antal varor.

Skynda och fynda😄
...

5 0

En fin höstkväll🍂

Foto och bil: @martinolsen96 💪
...

13 0

#FF675 bronze 😏 ...

3 0

Vi älskar hösten 🍂
#IM5

@henrik.hansson03s bil
...

4 0

Light up the night ✨

#FF675
...

4 0

Färgglada fälgar lyser upp hela bilen✨ ...

3 0
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.