BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Fälgar från IMAZ WHEELS håller inte bara allra högsta kvalitet, vi har också ett brett sortiment av exklusiva fälgar med unik design, framtagna för att passa såväl de vanligaste bilmodellerna som sportmodellerna. Våra fälgar är framtagna för att möta många olika önskemål och smaker.

Föredrar dina kunder sportiga fälgar? Vill de ha fälgar med så konkavt intryck som möjligt? Högglansiga fälgar eller matta fälgar?

IMAZ WHEELS har något för alla. Dessutom erbjuder vi kunnig och personlig service. Du som är återförsäljare av IMAZ WHEELS är viktig för oss. Vi finns där för dig, svarar på alla tänkbara frågor och ser till så att dina kunder får precis de fälgar de önskar. Dessutom får du som återförsäljare riktigt bra priser.

Bakom IMAZ WHEELS står Imad Douad som med många års erfarenhet av däck, fälgar och kundservice utvecklat de fälgar han vet att kunder efterfrågar. Det Imad inte vet om fälgar är inte värt att veta.

Förfrågan

9 + 11 =

@IMAZWHEELS

#FF660 bronze sitter aldrig fel✨🙌 ...

57 0

#FF689 sitter alltid snyggt 🔥 ...

34 0

Nu är den efterlängtade #FF675 äntligen här! 😍 ...

48 0

Riktigt snygga bilder på @martinolsen96 bil med imaz wheels #FF588😍 💣 Skicka gärna in bilder om ni har imaz fälgar, så kanske er bil hamnar i vårt flöde. ...

107 0

Längesen vi uppdaterade här! Dags att börja göra det oftare? Ni följer väl även vårt andra konto @dacklineswe där vi uppdaterar dagligen? 😄 #FF635 ...

29 0
SwedishDanishEnglishFinnishNorwegian