FF556 Drak Tint Brush

FF556 dark tint brush fälgar av hög kvalitet och med bra pris

FF556 är en aluminiumfälg med låg vikt. Fälgen har lite tjockare ekrar, något som ger ett robust och tufft utseende. Den tuffa designen speglar sig även i formspråket, ekrarna har inga särskiljande detaljer utan har en jämn yta i ett enda stycke. FF556 är även konkav, vilket innebär att ekrarna buktar inåt. Just denna fälgmodell har färgen ”Dark Tint Brush”, vilket är en mörktonad färg som vi kombinerat med en borstad aluminiumyta. Denna design passar utmärkt för bilar med ett ljusare utseende eftersom det skapar en naturlig kontrast.
Alla våra lättviktsfälgar i FF-serien är tillverkade med den speciella tekniken ”flow forming”, vilket innebär att fälgen har låg vikt och hög hållfasthet.

STORLEK NAV/ET Pris KÖP
{{ item.product_inch }}×{{ item.product_width }} {{ item.bore_max }} / {{ item.et }} {{ item.original_price*1.25 }}kr {{ item.price*1.25 }}kr KÖP

FF556 Drank Tint Brush

FF-serie – prisvärda fälgar från Imaz Wheels

Fälgar gör mer än vad du tror för bilens utseende. Därför erbjuder vi fälgar med olika utseenden och design, allt för att du ska hitta de perfekta fälgarna för dig och din bil. FF-serien från Imaz Wheels ger dig aluminiumfälgar med lägre vikt jämfört med vanliga aluminiumfälgar. Dessa fälgar har en stilren design och ett mycket överkomligt pris.
FF är en förkortning för ”flow form”. Dessa fälgar har tillverkats med en speciell metod, flow forming, som bland annat går ut på att fälgen valsas i hög rotationshastighet och hög temperatur. Detta får fälgen att både sträckas ut och komprimeras till rätt storlek och tjocklek, något som i sin tur ger en ökad hållfasthet. Resultatet blir starkare fälgar som även har lägre vikt jämfört med fälgar som gjuts på det traditionella sättet.
Välj bland flera fälgmodeller från Imaz Wheels FF-serie
Vi har samlat flera fälgar från Imaz Wheels FF-serie där du bland annat kan hitta:

  • FF 550
  • FF551
  • FF556

Dessa fälgar finns naturligtvis även i olika färger och storlekar. Vissa har en stilren, konkav design som passar de allra flesta bilar. Perfekt för dig som vill ge din bil ett lyxigare utseende. Vi har även fälgar som har stjärnformad design eller med dolda ventiler. Oavsett vilka fälgar från FF-serie du väljer att beställa kan du räkna med att få ett bra pris från oss.
Vi hjälper dig gärna hitta snygga fälgar till bra pris som passar just din bil. Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, tveka inte att höra av dig till oss!