FF551 MGM

FF551 MGM fälgar – lättviktsfälgar med elegant design

De speciella fälgarna FF551 MGM tillhör FF-serien, vilket innebär att de tillverkats med valsningsmetoden ”flow forming”. Detta är en teknik som går ut på att fälgarna roteras i hög hastighet samtidigt som de även värms upp till höga temperaturer, vilket får fälgen att expandera till rätt storlek. Den speciella tekniken resulterar i fälgar med högre hållfasthet och lägre vikt jämfört med gjutna aluminiumfälgar. FF551 MGM fälgar är dessutom vackert designade, med ekrar som bildar ett stjärnmönster och som även når hela vägen ut. Färgen MGM är en mörkgrå färg som ger ett tufft och samtidigt elegant utseende. Detta är fälgar för dig som vill ge din bil ett lyxigt utseende. Vi har även fälgar från samma serie med färgerna ”Black” och ”SP”.

STORLEK NAV/ET Pris KÖP
{{ item.product_inch }}×{{ item.product_width }} {{ item.bore_max }} / {{ item.et }} {{ item.original_price*1.25 }}kr {{ item.price*1.25 }}kr KÖP

FF551 MGM produktbilder

FF-serie – prisvärda fälgar från Imaz Wheels

Fälgar gör mer än vad du tror för bilens utseende. Därför erbjuder vi fälgar med olika utseenden och design, allt för att du ska hitta de perfekta fälgarna för dig och din bil. FF-serien från Imaz Wheels ger dig aluminiumfälgar med lägre vikt jämfört med vanliga aluminiumfälgar. Dessa fälgar har en stilren design och ett mycket överkomligt pris.
FF är en förkortning för ”flow form”. Dessa fälgar har tillverkats med en speciell metod, flow forming, som bland annat går ut på att fälgen valsas i hög rotationshastighet och hög temperatur. Detta får fälgen att både sträckas ut och komprimeras till rätt storlek och tjocklek, något som i sin tur ger en ökad hållfasthet. Resultatet blir starkare fälgar som även har lägre vikt jämfört med fälgar som gjuts på det traditionella sättet.
Välj bland flera fälgmodeller från Imaz Wheels FF-serie
Vi har samlat flera fälgar från Imaz Wheels FF-serie där du bland annat kan hitta:

  • FF 550
  • FF551
  • FF556

Dessa fälgar finns naturligtvis även i olika färger och storlekar. Vissa har en stilren, konkav design som passar de allra flesta bilar. Perfekt för dig som vill ge din bil ett lyxigare utseende. Vi har även fälgar som har stjärnformad design eller med dolda ventiler. Oavsett vilka fälgar från FF-serie du väljer att beställa kan du räkna med att få ett bra pris från oss.
Vi hjälper dig gärna hitta snygga fälgar till bra pris som passar just din bil. Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, tveka inte att höra av dig till oss!